Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά, το γάλα και το σπορέλαιο. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη βανίλια, το ξύσμα και το αλάτι και ανακατεύουμε απαλά. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το baking powder και το προσθέτουμε στα υγρά υλικά. Ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.
Μοιράζουμε το μείγμα σε 2 φόρμες για μάφιν ή 24 ατομικές φορμίτσες που έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190-200 βαθμούς C για 17’-20’. Όταν είναι έτοιμα τα αφήνουμε για 4’-5’ και κατόπιν τα βγάζουμε από τις θήκες.
Μοιράζουμε το μείγμα σε 2 φόρμες για μάφιν ή 24 ατομικές φορμίτσες που έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190-200 βαθμούς C για 17’-20’. Όταν είναι έτοιμα τα αφήνουμε για 4’-5’ και κατόπιν τα βγάζουμε από τις θήκες.
Σχόλια
Τροφοδοσία RSS για τα σχόλια αυτού του άρθρου.