Σ' ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε το μπέικιν.
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη, το αραβοσιτέλαιο και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τη σόδα στον χυμό πορτοκάλι και τον ρίχνουμε στο μείγμα μαζί με το ξύσμα. Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε χωρίς μίξερ ζυμώνοντας καλά μέχρι να γίνει η ζύμη μαλακή.
Πλάθουμε κουλουράκια σε διάφορα σχήματα, τα τοποθετούμε στο ταψί και ψήνουμε 30' περίπου στους 180 βαθμούς C.
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη, το αραβοσιτέλαιο και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τη σόδα στον χυμό πορτοκάλι και τον ρίχνουμε στο μείγμα μαζί με το ξύσμα. Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε χωρίς μίξερ ζυμώνοντας καλά μέχρι να γίνει η ζύμη μαλακή.
Πλάθουμε κουλουράκια σε διάφορα σχήματα, τα τοποθετούμε στο ταψί και ψήνουμε 30' περίπου στους 180 βαθμούς C.
Διαβάστε Περισσότερα...