Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο ή τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη,μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά και τη βανίλια και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ρίχνουμε το αλεύρι,το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε, μέχρι να ενωθούν. Ρίχνουμε και την κουβερτούρα και ανακατεύουμε απαλά να πάει παντού.
Με ένα κουτάλι της σούπας παίρνουμε κουταλιές ζύμης και με ένα άλλο τις ρίχνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα ή βουτυρωμένο. Τα βάζουμε αραιά γιατί απλώνουν.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 20'-25' ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Όταν ψηθούν τα βάζουμε σε σχάρα για να κρυώσουν.
Με ένα κουτάλι της σούπας παίρνουμε κουταλιές ζύμης και με ένα άλλο τις ρίχνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα ή βουτυρωμένο. Τα βάζουμε αραιά γιατί απλώνουν.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 20'-25' ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Όταν ψηθούν τα βάζουμε σε σχάρα για να κρυώσουν.
Διαβάστε Περισσότερα...