Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς C. Σε ένα μπολ χτυπάμε το σπορέλαιο με τη ζάχαρη. Ρίχνουμε το χυμό και χτυπάμε για λίγο ακόμα. Προσθέτουμε τις βανίλιες, το ξύσμα, τα αμύγδαλα και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι (κοσκινισμένο) και το ενσωματώνουμε απαλά στο υπόλοιπο μείγμα.
Αλείφουμε ένα ταψάκι ή μία φόρμα για κέικ με σπορέλαιο και ρίχνουμε μέσα το μείγμα μας. Ψήνουμε για 45'-60' ή μέχρι το κέικ να είναι έτοιμο.
Όταν κρυώσει το ξεφορμάρουμε προσεκτικά και το πασπαλίζουμε αν θέλουμε με ζάχαρη άχνη.
Αλείφουμε ένα ταψάκι ή μία φόρμα για κέικ με σπορέλαιο και ρίχνουμε μέσα το μείγμα μας. Ψήνουμε για 45'-60' ή μέχρι το κέικ να είναι έτοιμο.
Όταν κρυώσει το ξεφορμάρουμε προσεκτικά και το πασπαλίζουμε αν θέλουμε με ζάχαρη άχνη.
Διαβάστε Περισσότερα...