Λιώνουμε τις πατάτες στο μπλέντερ ή με πηρούνι, πριν κρυώσουν. Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε ένα μείγμα που πλάθεται. Πλάθουμε πλακέ κεφτέδες 4-5 εκατοστών. Βάζουμε σε ένα μπολ αλεύρι και κυλάμε μέσα τους κεφτέδες που έχουμε πλάσει.
Βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι και όταν κάψει καλά ρίχνουμε τους πατατοκεφτέδες. Τους τηγανίζουμε για 2'-3', μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Όταν είναι έτοιμοι τους τοποθετούμε σε πιάτο που έχουμε βάλει χαρτί κουζίνας, για να τραβήξει το λάδι.
Βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι και όταν κάψει καλά ρίχνουμε τους πατατοκεφτέδες. Τους τηγανίζουμε για 2'-3', μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Όταν είναι έτοιμοι τους τοποθετούμε σε πιάτο που έχουμε βάλει χαρτί κουζίνας, για να τραβήξει το λάδι.
Σχόλια
Τροφοδοσία RSS για τα σχόλια αυτού του άρθρου.