Βάζουμε τα αυγά, το βούτυρο, τη ζάχαρη, το
χυμό και το ξύσμα σε μία κατσαρόλα. Τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι το μείγμα να καλύπτει το πίσω μέρος ενός κουταλιού χωρίς να πέφτει.
Το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά και στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα το γιαούρτι και το χτυπάμε ελαφρά. Το αδειάζουμε σε ένα ρηχό μπολ με καπάκι και το βάζουμε στην κατάψυξη.
Μετά από 45'-60' το ξαναχτυπάμε ελαφρά για να μην κάνει κρυστάλλους, επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία 3-4 φορές ακόμη.
χυμό και το ξύσμα σε μία κατσαρόλα. Τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι το μείγμα να καλύπτει το πίσω μέρος ενός κουταλιού χωρίς να πέφτει.
Το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά και στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα το γιαούρτι και το χτυπάμε ελαφρά. Το αδειάζουμε σε ένα ρηχό μπολ με καπάκι και το βάζουμε στην κατάψυξη.
Μετά από 45'-60' το ξαναχτυπάμε ελαφρά για να μην κάνει κρυστάλλους, επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία 3-4 φορές ακόμη.
Διαβάστε Περισσότερα...