Πλένουμε και κόβουμε το κρέας μας σε μέτρια κομμάτια.
Κόβουμε τα λαχανικά μας σε μεγάλα κομμάτια και ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
Σωτάρουμε το κρέας μας σε καυτό λάδι και αλατίζουμε καλά πριν θωρακιστεί για να ρουφήξει καλά το αλάτι.
Επειτα σωτάρουμε και τα λαχανικά μας.
Σβήνουμε με κόκκινο κρασί και μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε την ντομάτα μας και όλα τα μπαχαρικά μας.
Σιγοβράζουμε και προσθέτουμε όσο νεράκι χρειαστεί.
Κόβουμε τα λαχανικά μας σε μεγάλα κομμάτια και ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
Σωτάρουμε το κρέας μας σε καυτό λάδι και αλατίζουμε καλά πριν θωρακιστεί για να ρουφήξει καλά το αλάτι.
Επειτα σωτάρουμε και τα λαχανικά μας.
Σβήνουμε με κόκκινο κρασί και μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε την ντομάτα μας και όλα τα μπαχαρικά μας.
Σιγοβράζουμε και προσθέτουμε όσο νεράκι χρειαστεί.
Διαβάστε Περισσότερα...