Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αβγά, το γάλα και το σπορέλαιο και συνεχίζουμε το χτύπημα. Κοσκινίζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και τις βανίλιες και τα ανακατεύουμε. Ρίχνουμε σιγά σιγά το μείγμα με το αλεύρι στο μείγμα με το βούτυρο και ζυμώνουμε απαλά μέχρι να έχουμε μία μαλακή και εύπλαστη ζύμη.
Πλάθουμε κουλουράκια σε ότι σχήμα θέλουμε και τα βάζουμε σε ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα ή το έχουμε βουτυρώσει. Τα αλείφουμε από πάνω με το αβγό και το γάλα. Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς C για 18'-20'ή μέχρι να ροδίσουν τα κουλούρια μας.
Πλάθουμε κουλουράκια σε ότι σχήμα θέλουμε και τα βάζουμε σε ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα ή το έχουμε βουτυρώσει. Τα αλείφουμε από πάνω με το αβγό και το γάλα. Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς C για 18'-20'ή μέχρι να ροδίσουν τα κουλούρια μας.
Σχόλια
Τροφοδοσία RSS για τα σχόλια αυτού του άρθρου.