Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και συνεχίζουμε να χτυπάμε. Σε άλλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε το ξύσμα και τις βανίλιες και τα ρίχνουμε λίγο-λίγο στο μείγμα με το βούτυρο, εναλλάξ μαζί με το χυμό πορτοκάλι. Ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ενσωματωθούν.
Βουτυρώνουμε μία μακρόστενη φόρμα κέικ και ρίχνουμε μέσα το μείγμα του κέικ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς C για 15' και στους 180 βαθμούς C για 35' ή μέχρι να ψηθεί το κέικ.
Βουτυρώνουμε μία μακρόστενη φόρμα κέικ και ρίχνουμε μέσα το μείγμα του κέικ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς C για 15' και στους 180 βαθμούς C για 35' ή μέχρι να ψηθεί το κέικ.
Διαβάστε Περισσότερα...