Ενώνουμε τα τυριά (κασέρι-ρεγκάτο)και την πάπρικα σε ένα μπολ. Βάζουμε μία λαδόκολλα στην επιφάνεια εργασίας μας και την πασπαλίζουμε με το μισό κεφαλοτύρι. Βάζουμε πάνω τη μία σφολιάτα και την αλείφουμε με το μείγμα των αβγών. Πασπαλίζουμε από πάνω με ένα μέρος από το μείγμα των τυριών.
Διπλώνουμε τις δύο άκρες της σφολιάτας προς το κέντρο και πασπαλίζουμε πάλι με τυριά. Στη συνέχεια, διπλώνουμε πάλι τις δύο άκρες της ζύμης προς το κέντρο και ξαναπασπαλίζουμε με τα τυριά. Τέλος γυρνάμε τη μία πλευρά έτσι ώστε να καλύπτει την άλλη. Τυλίγουμε το ρολό μας με λαδόκολλα και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30'.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια ακριβώς διαδικασία και με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190-200 βαθμούς C. Βγάζουμε τις σφολιάτες από το ψυγείο και κόβουμε φέτες πάχους 1-2 εκ.
Τις πατάμε με τη παλάμη μας να πλατύνουν (αν θέλουμε τις αλείφουμε με το μείγμα του αβγού) και τις πασπαλίζουμε με κεφαλοτύρι και σουσάμι. Τοποθετούμε τα palmier μας σε ταψιά με λαδόκολλα και τα ψήνουμε για 15'-20' ή μέχρι να ροδίσουν.
Διπλώνουμε τις δύο άκρες της σφολιάτας προς το κέντρο και πασπαλίζουμε πάλι με τυριά. Στη συνέχεια, διπλώνουμε πάλι τις δύο άκρες της ζύμης προς το κέντρο και ξαναπασπαλίζουμε με τα τυριά. Τέλος γυρνάμε τη μία πλευρά έτσι ώστε να καλύπτει την άλλη. Τυλίγουμε το ρολό μας με λαδόκολλα και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30'.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια ακριβώς διαδικασία και με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190-200 βαθμούς C. Βγάζουμε τις σφολιάτες από το ψυγείο και κόβουμε φέτες πάχους 1-2 εκ.
Τις πατάμε με τη παλάμη μας να πλατύνουν (αν θέλουμε τις αλείφουμε με το μείγμα του αβγού) και τις πασπαλίζουμε με κεφαλοτύρι και σουσάμι. Τοποθετούμε τα palmier μας σε ταψιά με λαδόκολλα και τα ψήνουμε για 15'-20' ή μέχρι να ροδίσουν.
Διαβάστε Περισσότερα...