Σε ένα μπολ βάζουμε το λιωμένο βούτυρο, τη ζάχαρη, την κανέλα,το κακάο και τα ανακατεύουμε. Μοιράζουμε το μείγμα σε δύο μέρη (ένα για κάθε φύλλο σφολιάτας).
Ανοίγουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και το αλείφουμε με λίγο από το μείγμα βουτύρου. Διπλώνουμε τις δύο άκρες της σφολιάτας προς το κέντρο και αλείφουμε πάλι με το μείγμα. Κατόπιν, διπλώνουμε πάλι τις δύο άκρες της ζύμης προς το κέντρο και ξαναλείφουμε με ότι έχει μείνει από το μείγμα βουτύρου. Τέλος γυρνάμε τη μία πλευρά και καλύπτουμε την άλλη. Επαναλαμβάνουμε την ίδια ακριβώς διαδικασία και με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Τυλίγουμε τα ρολά μας με λαδόκολλα και τα βάζουμε στο ψυγείο για 20'-30'.
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς C. Βγάζουμε τα ρολά μας από το ψυγείο και τα κόβουμε σε φέτες πάχους 0,5-1 εκ. Τα βάζουμε σε ταψιά με λαδόκολλα και τα ψήνουμε για 15'-20' ή μέχρι να ροδίσουν.
Ανοίγουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και το αλείφουμε με λίγο από το μείγμα βουτύρου. Διπλώνουμε τις δύο άκρες της σφολιάτας προς το κέντρο και αλείφουμε πάλι με το μείγμα. Κατόπιν, διπλώνουμε πάλι τις δύο άκρες της ζύμης προς το κέντρο και ξαναλείφουμε με ότι έχει μείνει από το μείγμα βουτύρου. Τέλος γυρνάμε τη μία πλευρά και καλύπτουμε την άλλη. Επαναλαμβάνουμε την ίδια ακριβώς διαδικασία και με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Τυλίγουμε τα ρολά μας με λαδόκολλα και τα βάζουμε στο ψυγείο για 20'-30'.
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς C. Βγάζουμε τα ρολά μας από το ψυγείο και τα κόβουμε σε φέτες πάχους 0,5-1 εκ. Τα βάζουμε σε ταψιά με λαδόκολλα και τα ψήνουμε για 15'-20' ή μέχρι να ροδίσουν.
Διαβάστε Περισσότερα...