Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ σε ένα μπολ. Ρίχνουμε το αλάτι, τις βανίλιες (αν βάλουμε) και προσθέτουμε τα αβγά, χτυπημένα με τη ζάχαρη. Ρίχνουμε σιγά σιγά το γάλα (όσο χρειαστεί για να έχουμε έναν πηχτό χυλό) και ανακατεύουμε για να ενωθούν όλα τα υλικά.
Βάζουμε μπόλικο λάδι σε ένα τηγάνι και όταν κάψει καλά ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα. Όταν ροδίσουν από τη μία πλευρά τις γυρίζουμε με δύο πηρούνια, για να ροδίσουν και από την άλλη.
Βάζουμε μπόλικο λάδι σε ένα τηγάνι και όταν κάψει καλά ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα. Όταν ροδίσουν από τη μία πλευρά τις γυρίζουμε με δύο πηρούνια, για να ροδίσουν και από την άλλη.
Διαβάστε Περισσότερα...