Βάζουμε όλα τα υλικά για τα σουτζουκάκια σε ένα μπολ (εκτός από το κρασί) και τα ζυμώνουμε για 3'-4', ρίχνοντας λίγο λίγο το κρασί. Τα πλάθουμε σε μεγαλούτσικα σουτζουκάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για 30'-1 ώρα. Κατόπιν αν θέλουμε τα τηγανίζουμε σε αρκετό ελαιόλαδο ή τα ψήνουμε στο φούρνο στο γκριλ μέχρι να ροδίσουν.
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε όλα τα υλικά της σάλτσας και τα βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία. Όταν η σάλτσα πήξει λίγο η βάζουμε μέσα τα σουτζουκάκια και τα αφήνουμε να βράσουν με σκεπάσμένη την κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία για 15'-20'.
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε όλα τα υλικά της σάλτσας και τα βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία. Όταν η σάλτσα πήξει λίγο η βάζουμε μέσα τα σουτζουκάκια και τα αφήνουμε να βράσουν με σκεπάσμένη την κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία για 15'-20'.
Σχόλια
Τροφοδοσία RSS για τα σχόλια αυτού του άρθρου.