Βράζουμε το καλαμπόκι και, αφού το σουρώσουμε και το αφήσουμε να κρυώσει, το βάζουμε σε μία σαλατιέρα. Κόβουμε το αγγούρι, τα αβοκάντο και τα ντοματίνια σε κομμάτια και τα ρίχνουμε στη σαλατιέρα.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε δυνατά το λάδι, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι και το ρίχνουμε πάνω από τη σαλάτα μας.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε δυνατά το λάδι, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι και το ρίχνουμε πάνω από τη σαλάτα μας.
Διαβάστε Περισσότερα...