Βάζουμε στο μπολ του μίξερ τo μούστο, το λάδι, τη ζάχαρη, το κονιάκ και τα μπαχαρικά. Τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα για 4'-5'.
Αναμειγνύουμε το αλεύρι, τη σόδα και το μπέικιν πάουντερ. Ρίχνουμε λίγα-λίγα τα στερεά στα υγρά και τα ζυμώνουμε απαλά μέχρι να ενωθούν. Η ζύμη πρέπει να είναι ομοιογενής και μαλακή.
Πλάθουμε σε σχήματα της επιλογής μας. Τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για C 20'-25'.
Αναμειγνύουμε το αλεύρι, τη σόδα και το μπέικιν πάουντερ. Ρίχνουμε λίγα-λίγα τα στερεά στα υγρά και τα ζυμώνουμε απαλά μέχρι να ενωθούν. Η ζύμη πρέπει να είναι ομοιογενής και μαλακή.
Πλάθουμε σε σχήματα της επιλογής μας. Τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για C 20'-25'.
Διαβάστε Περισσότερα...