Καθαρίζουμε, πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα χόρτα και τα αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξουν. Τα πασπαλίζουμε με 1 κ.σ. αλάτι και τα τρίβουμε με τα χέρια μας. Τα βάζουμε σε μπολ και ρίχνουμε το αλατοπίπερο, το 1/2 φλ.τσ. λάδι, τα κρεμμύδια, το πράσο και τα μυρωδικά.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το καλαμποκάλευρο και προσθέτουμε όσο νερό χρειαστεί μέχρι να έχουμε έναν πηχτό χυλό. Ρίχνουμε το χυλό στο μπολ με τα χορταρικά και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Σε ένα ταψί, που το έχουμε αλείψει με λάδι και πασπαλίψει με λίγο καλαμποκάλευρο, ρίχνουμε το μείγμα μας και το ισιώνουμε με ένα κουτάλι για να είναι ισόπαχο. Περιχύνουμε από πάνω το υπόλοιπο λάδι και ψήνουμε στους 180-190 βαθμούς C για 45'-60', μέχρι να πήξει και να ροδίσει από πάνω.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το καλαμποκάλευρο και προσθέτουμε όσο νερό χρειαστεί μέχρι να έχουμε έναν πηχτό χυλό. Ρίχνουμε το χυλό στο μπολ με τα χορταρικά και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Σε ένα ταψί, που το έχουμε αλείψει με λάδι και πασπαλίψει με λίγο καλαμποκάλευρο, ρίχνουμε το μείγμα μας και το ισιώνουμε με ένα κουτάλι για να είναι ισόπαχο. Περιχύνουμε από πάνω το υπόλοιπο λάδι και ψήνουμε στους 180-190 βαθμούς C για 45'-60', μέχρι να πήξει και να ροδίσει από πάνω.
Σχόλια
Τροφοδοσία RSS για τα σχόλια αυτού του άρθρου.