Ξεδιπλώνουμε το ένα φύλλο της σφολιάτας και το αλείφουμε με το χτυπημένο αβγό με ένα πινέλο. Πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και διπλώνουμε τη φαρδιά μεριά του στη μέση. Το πιέζουμε για να κολλήσει και το αλείφουμε ξανά με το αβγό. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και κόβουμε τη σφολιάτα σε λωρίδες. Στρίβουμε κάθε λωρίδα και την τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς C για 10' ή μέχρι να ροδίσουν τα μπαστουνάκια.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς C για 10' ή μέχρι να ροδίσουν τα μπαστουνάκια.
Διαβάστε Περισσότερα...