Λιώνουμε το ροκφόρ με ένα πηρούνι. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το ροκφόρ και τα μυρωδικά σε μία κατσαρόλα και τα ανακατεύουμε. Τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 3΄-4΄, μέχρι να δέσει η σάλτσα. Ανακατεύουμε συνεχώς με μία ξύλινη κουτάλα για να μη μας κολλήσει.Όταν είναι έτοιμη την περιχύνουμε πάνω από το φαγητό μας.
Σάλτσα Ροκφόρ
Λεπτομέρειες
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Σάλτσες/Σως
- Δημιουργηθηκε στις Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013 14:55
- Γράφτηκε από τον/την Selenia
- Εμφανίσεις: 20551
Selenia
Σάλτσα με ροκφόρ και κρέμα γάλακτος, για να συνοδεύσετε τα φαγητά σας!

• • • • • •
Υλικά |
150 γρ. ροκφόρ (ή μπλε τυρί)
3-4 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
300 γρ. κρέμα γάλακτος
Λίγο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
3-4 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
300 γρ. κρέμα γάλακτος
Λίγο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση |
Μικρά μυστικά |
Συνδυάζεται πολύ ωραία με κοτόμπουκιές αλλά και με οποιοδήποτε άλλο κρεατικό. Επίσης ταιριάζει και με ζυμαρικά.
Διαβάστε Περισσότερα...