Κόβουμε το τυρί σε τετράγωνες φέτες πάχους 1,5 εκατοστό και μετά πάλι στα τέσσερα. Χτυπάμε τα αβγά σε ένα μπολ. Βάζουμε σε ένα πιάτο το αλεύρι και σε ένα άλλο το σουσάμι. Βουτάμε κάθε κομμάτι φέτα σε ένα μπολ με νερό και κατόπιν το κυλάμε και απο τις δύο μεριές στο αλεύρι. Μετά το βουτάμε στο μείγμα με τα αβγά και τέλος στο σουσάμι. Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα κομμάτιας της φέτας και από τις δύο μεριές μέχρι να ροδίσουν.
Φέτα Σαγανάκι με Σουσάμι
Λεπτομέρειες
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Ορεκτικά/Μεζέδες
- Δημιουργηθηκε στις Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 15:42
- Γράφτηκε από τον/την Selenia
- Εμφανίσεις: 17987
Selenia
Μια νόστιμη συνταγή εύκολη και πολύ γευστική!!
6-8 μερίδες

• • • •
Υλικά |
400 γρ. φέτα
400 γρ. αλεύρι
2 αβγά μεγάλα
1 & 1/2 κούπας σουσάμι
2 & 1/2 κούπες ελαιόλαδο
Λίγο νερό
400 γρ. αλεύρι
2 αβγά μεγάλα
1 & 1/2 κούπας σουσάμι
2 & 1/2 κούπες ελαιόλαδο
Λίγο νερό
Εκτέλεση |
Μικρά μυστικά |
Το σερβίρουμε ζεστό. Αν θέλουμε όταν το βάλουμε στο πιάτο μας μπορούμε να ρίξουμε από πάνω μέλι.
Διαβάστε Περισσότερα...