Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς C. Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε κομματάκια. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα ραντίζουμε με το χυμό λεμόνι (για να μη μαυρίσουν). Προσθέτουμε την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, τα καρύδια, τις σταφίδες και το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε απαλά να πάνε παντού. Για το πρώτο ρολό αλείφουμε με βούτυρο τα μισά φύλλα
και τα βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο. Βάζουμε τη μισή γέμιση στη στενή άκρη των φύλλων και την καλύπτουμε με τα φύλλα. Γυρνάμε τα πλαϊνά των φύλλων προς τα μέσα και τυλίγουμε σε ρολό. Κατόπιν το αλείφουμε με μαργαρίνη και το χαράζουμε από πάνω με ένα μαχαρίρι ή το τρυπάμε με ένα πηρούνι σε 3-4 σημεία. Για το δεύτερο ρολό επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία.
Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί που να χωράει και τα δύο ρολά
και τα τοποθετούμε πάνω. Ψήνουμε για 40' ή μέχρι να ροδίσουν από πάνω τα ρολά.
και τα βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο. Βάζουμε τη μισή γέμιση στη στενή άκρη των φύλλων και την καλύπτουμε με τα φύλλα. Γυρνάμε τα πλαϊνά των φύλλων προς τα μέσα και τυλίγουμε σε ρολό. Κατόπιν το αλείφουμε με μαργαρίνη και το χαράζουμε από πάνω με ένα μαχαρίρι ή το τρυπάμε με ένα πηρούνι σε 3-4 σημεία. Για το δεύτερο ρολό επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία.
Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί που να χωράει και τα δύο ρολά
και τα τοποθετούμε πάνω. Ψήνουμε για 40' ή μέχρι να ροδίσουν από πάνω τα ρολά.
Διαβάστε Περισσότερα...