Βάζουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και το αφήνουμε να κάψει. Κόβουμε το ρεγκάτο σε φέτες πάχους 1-1,5 εκ. Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι και σε ένα άλλο μπολ το νερό. Βουτάμε τις φέτες του τυριού πρώτα στο νερό, μετά στο αλεύρι (να πάει παντού) και ξανά στο νερό. Τινάζουμε ελαφρά το τυρί, για να φύγει το επιπλέον νερό. Το ρίχνουμε στο τηγάνι και το αφήνουμε να ροδίσει από τη μία μεριά. Κατόπιν το γυρίζουμε να ροδίσει και από την άλλη.
Τα σερβίρουμε ζεστά και στύβουμε από πάνω τους, αν θέλουμε, λίγο χυμό από το λεμόνι.
Τα σερβίρουμε ζεστά και στύβουμε από πάνω τους, αν θέλουμε, λίγο χυμό από το λεμόνι.
Διαβάστε Περισσότερα...