Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το νερό, τη ζάχαρη, το ξύσμα και τα κλαδάκια του βασιλικού. Το βάζουμε σε χαμηλή φωτιά, να πάρει βράση και να διαλυθεί η ζάχαρη. Το αφήνουμε να βράσει για 5' και μετά το αφαιρούμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς. Στη συνέχεια προσθέτουμε στο σιρόπι, το χυμό των λεμονιών και το ανθόνερο. Σουρώνουμε καλά, ανακατεύουμε και το βάζουμε σε μπουκάλι με καπάκι. Το διατηρούμε στο ψυγείο.
Σε ένα ποτήρι βάζουμε 1/3 (ή 1/4), λεμονάδα και γεμίζουμε το υπόλοιπο ποτήρι με κρύο νερό, προσθέτουμε παγάκια και μια φέτα λεμονιού και σερβίρουμε.
Σε ένα ποτήρι βάζουμε 1/3 (ή 1/4), λεμονάδα και γεμίζουμε το υπόλοιπο ποτήρι με κρύο νερό, προσθέτουμε παγάκια και μια φέτα λεμονιού και σερβίρουμε.
Διαβάστε Περισσότερα...