Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα βαζάκι, κλείνουμε το καπάκι του και το ανακινούμε να ενωθούν όλα καλά.
Αρωματισμένο Αλάτι
Λεπτομέρειες
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Διάφορα
- Δημιουργηθηκε στις Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2013 23:53
- Γράφτηκε από τον/την Selenia
- Εμφανίσεις: 5500
Selenia
Φτιάχνουμε το δικό μας αρωματικό αλάτι για να νοστιμίσουμε τα κρεατικά και τα πουλερικά μας!!

• • • • • •
Υλικά |
1 κ.σ. πιπέρι
1 κ.γ. κρεμμύδι, σκόνη
1 κ.σ. σκόρδο, σκόνη
1 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. θυμάρι
1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. πάπρικα
1/2 κ.γ. κάρυ
1 κ.σ. τσίλι, σκόνη
1/3 της κούπας αλάτι
1 κ.γ. κρεμμύδι, σκόνη
1 κ.σ. σκόρδο, σκόνη
1 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. θυμάρι
1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. πάπρικα
1/2 κ.γ. κάρυ
1 κ.σ. τσίλι, σκόνη
1/3 της κούπας αλάτι
Εκτέλεση |
Μικρά μυστικά |
Διατηρείται εκτός ψυγείου σε αεροστεγές βαζάκι. Ταιριάζει σε κρεατικά-πουλερικά αλλά μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σε ψητές ή τηγανιτές πατάτες.
Διαβάστε Περισσότερα...