Μαγειρεύουμε το μακαρονάκι, σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας. Δε θα πρέπει να παραβράσει, πρέπει να κρατάει λίγο, κατόπιν το σουρώνουμε.
Βάζουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε για 2'-3'. Ρίχνουμε το εβαπορέ και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος συνεχίζοντας το ανακάτεμα και μετά τη μαγιονέζα. Τέλος ρίχνουμε και το τυρί Τσένταρ και ανακατεύουμε.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα χτυπημένα αβγά με το μακαρονάκι μέχρι να πάνε παντού.
Ενώνουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα τυριού και τα βάζουμε σε ένα ταψί. Πασπαλίζουμε από πάνω με την παρμεζάνα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 25'-30', μέχρι να ροδίσουν από πάνω.
Βάζουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε για 2'-3'. Ρίχνουμε το εβαπορέ και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος συνεχίζοντας το ανακάτεμα και μετά τη μαγιονέζα. Τέλος ρίχνουμε και το τυρί Τσένταρ και ανακατεύουμε.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα χτυπημένα αβγά με το μακαρονάκι μέχρι να πάνε παντού.
Ενώνουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα τυριού και τα βάζουμε σε ένα ταψί. Πασπαλίζουμε από πάνω με την παρμεζάνα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 25'-30', μέχρι να ροδίσουν από πάνω.
Διαβάστε Περισσότερα...