Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε κύβους, κόβουμε και τα λουκάνικα σε κομμάτάκια και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ με το θυμάρι, τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι, τη μουστάρδα και το σκόρδο. Κόβουμε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι αντικολλητικό χαρτί και το διπλώνουμε στη μέση. Τοποθετούμε στη μέση του τις πατάτες και τα λουκάνικα και τα βρέχουμε από πάνω με τη μπύρα.
Κλείνουμε καλά τη λαδόκολλα και την τρυπάμε με ένα μαχαίρι από πάνω σε 2-3 σημεία για να φεύγει ο ατμός.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 40'-50'.
Όταν είναι έτοιμο, ανοίγουμε τη λαδόκολλα και το αφήνουμε στο φούρνο για 5'-10' ακόμη μέχρι να ροδίσει.
Κλείνουμε καλά τη λαδόκολλα και την τρυπάμε με ένα μαχαίρι από πάνω σε 2-3 σημεία για να φεύγει ο ατμός.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 40'-50'.
Όταν είναι έτοιμο, ανοίγουμε τη λαδόκολλα και το αφήνουμε στο φούρνο για 5'-10' ακόμη μέχρι να ροδίσει.
Διαβάστε Περισσότερα...