Μπεσαμέλ: Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα το βούτυρο και προσθέτουμε το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά, ρίχνουμε το γάλα και δένουμε την κρέμα.
Κιμάς: Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τον κιμά και τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τα ντοματάκια ή το χυμό και το αλατοπίπερο και σιγοβράζουμε 1 ώρα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το μισό τυρί ανακατεύοντας.
Ενσωματώνουμε τη μισή μπεσαμέλ στον κιμά και ανακατεύουμε.
Γεμίζουμε τα κανελόνια με τον κιμά και τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί. Από πάνω περιχύνουμε με την υπόλοιπη μπεσαμέλ και το τυρί.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς C για 40' μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια του φαγητού.
Κιμάς: Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τον κιμά και τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τα ντοματάκια ή το χυμό και το αλατοπίπερο και σιγοβράζουμε 1 ώρα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το μισό τυρί ανακατεύοντας.
Ενσωματώνουμε τη μισή μπεσαμέλ στον κιμά και ανακατεύουμε.
Γεμίζουμε τα κανελόνια με τον κιμά και τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί. Από πάνω περιχύνουμε με την υπόλοιπη μπεσαμέλ και το τυρί.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς C για 40' μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια του φαγητού.
Σχόλια
Τροφοδοσία RSS για τα σχόλια αυτού του άρθρου.