Ενώνουμε τη ζάχαρη, το γάλα, τα αυγά, το σπορέλαιο και τη βανίλια σε ένα μπολ. Σε άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, το κακάο,το μπέικιν και το αλάτι και ανακατεύουμε.Κάνουμε μια τρύπα στη μέση και ρίχνουμε το υγρό μείγμα. Ανακατεύουμε ελαφρά να ενωθούν. Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε απαλά να πάνε παντού.
Βουτυρώνουμε μια φόρμα μάφιν ή βάζουμε χάρτινες θηκούλες και ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα,να φτάσει στα 3/4 κάθε θήκης.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 C για 15' ή μέχρι να ψηθούν τα μάφιν, ανάλογα με τον φούρνο μας. Όταν είναι έτοιμα, τα βγάζουμε από τις θήκες και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Βουτυρώνουμε μια φόρμα μάφιν ή βάζουμε χάρτινες θηκούλες και ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα,να φτάσει στα 3/4 κάθε θήκης.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 C για 15' ή μέχρι να ψηθούν τα μάφιν, ανάλογα με τον φούρνο μας. Όταν είναι έτοιμα, τα βγάζουμε από τις θήκες και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Διαβάστε Περισσότερα...