Βάζουμε αλατοπίπερο στο χοιρινό και το πασπαλίζουμε με το κορν φλάουρ. Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε ανακατεύοντας συνεχώς για 4’-5’ ακόμη. Ρίχνουμε το χυμό και το ξύσμα και λίγο ζεστό νερό (να σκεπάζεται το κρέας). Μόλις αρχίσει να βράζει, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 30’-35’ μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να πιεί τα υγρά του και να έχουμε μια δεμένη σάλτσα. Στη συνέχεια ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε να πάει παντού. Βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου του. Το στραγγίζουμε, βάζουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε το ρύζι με το ψαρονέφρι και από πάνω τη σάλτσα του.