Αλείφουμε το κρέας με μουστάρδα και του ρίχνουμε ρίγανη, πάπρικα και αλατοπίπερο. Απλώνουμε από πάνω το μπέικον, τις λωρίδες της πιπεριάς και το τυρί. Το τυλίγουμε προσεχτικά και το δένουμε γύρω-γύρω σφιχτά με σπάγκο. Το αλείφουμε από πάνω με λίγο λάδι και μουστάρδα.
Στη συνέχεια το βάζουμε στο ταψί μας, ρίχνουμε 1-2 φλ.τσ. νερό και το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. Το βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε στους 180-190 βαθμούς C για περίπου 2 ώρες. Κατά διαστήματα του ρίχνουμε από πάνω κουταλιές από τα υγρά που έχει βγάλει. Όταν είναι έτοιμο, αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και το αφήνουμε ξεσκέπαστο στο φούρνο για λίγη ώρα ακόμη, μέχρι να ροδίσει.
Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο, βγάζουμε το σπάγκο και το κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Στη συνέχεια το βάζουμε στο ταψί μας, ρίχνουμε 1-2 φλ.τσ. νερό και το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. Το βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε στους 180-190 βαθμούς C για περίπου 2 ώρες. Κατά διαστήματα του ρίχνουμε από πάνω κουταλιές από τα υγρά που έχει βγάλει. Όταν είναι έτοιμο, αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και το αφήνουμε ξεσκέπαστο στο φούρνο για λίγη ώρα ακόμη, μέχρι να ροδίσει.
Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο, βγάζουμε το σπάγκο και το κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Διαβάστε Περισσότερα...