Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ, προσθέτουμε το αλάτι και τη μαργαρίνη κομμένη σε κομματάκια και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε λίγο λίγο το νερό (όσο χρειαστεί) και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μία ελαστική ζύμη. Σκεπάζουμε με μία πετσέτα και το αφήνουμε για 30' να ξεκουραστεί.
Πλάθουμε τη ζύμη σε 14-18 μπαλάκια και τα ανοίγουμε σε τορτίγιες πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια.
Ψήνουμε τις τορτίγιες σε ένα ταψί για 1 1/2' - 2' στους 180 βαθμούς C. Γυρίζουμε από την άλλη πλευρά, πιέζουμε ελαφρά με τα δάχτυλά μας και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 1 1/2' - 2' μέχρι να ροδίσουν.
Πλάθουμε τη ζύμη σε 14-18 μπαλάκια και τα ανοίγουμε σε τορτίγιες πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια.
Ψήνουμε τις τορτίγιες σε ένα ταψί για 1 1/2' - 2' στους 180 βαθμούς C. Γυρίζουμε από την άλλη πλευρά, πιέζουμε ελαφρά με τα δάχτυλά μας και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 1 1/2' - 2' μέχρι να ροδίσουν.
Διαβάστε Περισσότερα...