Ανακατεύουμε όλα τα υγρά υλικά και στη συνέχεια προσθέτουμε τα στερεά και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μία ζύμη λεία, ελαστική και να μην κολλάει στα χέρια.
Αφήνουμε να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί η ζύμη σε όγκο, σκεπασμένη με μία ζελατίνα.
Ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο πάχους 1-2 εκατ. περίπου.
Βάζουμε τα υλικά της προτίμησής μας και ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 25'-30' ή μέχρι να ψηθεί η ζύμη.
Αφήνουμε να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί η ζύμη σε όγκο, σκεπασμένη με μία ζελατίνα.
Ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο πάχους 1-2 εκατ. περίπου.
Βάζουμε τα υλικά της προτίμησής μας και ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 25'-30' ή μέχρι να ψηθεί η ζύμη.
Διαβάστε Περισσότερα...