Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το το αλάτι, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο και τη μαγιά. Ρίχνουμε λίγο-λίγο το νερό και ζυμώνουμε για 5'-6' μέχρι να έχόυμε μία ζύμη λεία, ελαστική που δεν κολλάει στα χέρια. Τη σκεπάζουμε και την αφήνουμε να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
Τη χωρίζουμε σε 6-7 κομμάτια και με έναν πλάστη ανοίγουμε μακρόστεννα φυλλαράκια πάχους 1-2 εκ. Βρέχουμε γύρω-γύρω τις άκρες με νερό και βάζουμε κατά μήκος στο κέντρο τη φέτα, ραντίζουμε από πάνω της λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη. Τυλίγουμε να κλείσουμε μέσα το τυρί και στη συνέχεια τα γυρνάμε σε σπιράλ. Τα πάτάμε λίγο από πάνω για να πλατύνουν. Τα αφήνουμε να φουσκώσουν πάλι για 15'-20'. Τέλος τα ραντίζουμε με λίγο νερό και τα πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί ή με λαδόκολλα και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 22'-28' ή μέχρι να ροδίσουν.
Τη χωρίζουμε σε 6-7 κομμάτια και με έναν πλάστη ανοίγουμε μακρόστεννα φυλλαράκια πάχους 1-2 εκ. Βρέχουμε γύρω-γύρω τις άκρες με νερό και βάζουμε κατά μήκος στο κέντρο τη φέτα, ραντίζουμε από πάνω της λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη. Τυλίγουμε να κλείσουμε μέσα το τυρί και στη συνέχεια τα γυρνάμε σε σπιράλ. Τα πάτάμε λίγο από πάνω για να πλατύνουν. Τα αφήνουμε να φουσκώσουν πάλι για 15'-20'. Τέλος τα ραντίζουμε με λίγο νερό και τα πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί ή με λαδόκολλα και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 22'-28' ή μέχρι να ροδίσουν.
Διαβάστε Περισσότερα...