Κοσκινίζουμε τα δύο αλεύρια σε ένα μπολ μαζί με το αλάτι. Ρίχνουμε τη ζάχαρη και τη μαγιά και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε σιγά-σιγά το χλιαρό νερό, ενώ ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη μας να γίνει λεία, απαλή και να μην κολλάει στα χέρια μας. Σκεπάζουμε το μπολ μας και αφήνουμε σε ζεστό μέρος μέχρι να διπλασιαστεί η ζύμη μας. Όταν φουσκώσει την ανοίγουμε με τα χέρια σε ορθογώνιο και την τυλίγουμε από την φαρδιά μεριά της. Στη συνέχεια βάζουμε το ψωμί μας σε ταψί με λαδόκολλα με την ένωση προς τα κάτω ή σε λαδωμένη μακρόστενη φόρμα (γύρω στα 30-32 εκ.). Κάνουμε 5-6 χαρακιές από πάνω με ένα μαχαίρι και το ραντίζουμε με λίγο νερό. Το αφήνουμε να φουσκώσει σκεπασμένο με μία πετσέτα. Όταν είναι έτοιμο το ξαναραντίζουμε με νερό και ρίχνουμε από πάνω σουσάμι. Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 45'-50' ή μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί το ψωμί μας.