Χτυπάμε τα αβγά και ρίχνουμε το λάδι, προσθέτουμε το αλεύρι λίγο λίγο και ζυμώνουμε (αν θέλουμε χρησιμοποιούμε και μίξερ) για 7'-8' μέχρι η ζύμη να ενωθεί και να είναι λεία και απαλή. Την τυλίγουμε με μεμβράνη και τη βάζουμε για 30' με 1 ώρα στο ψυγείο.
Ανοίγουμε τη ζύμη στο επιθυμητό πάχος που θέλουμε με ένα πλάστη ή με μία μηχανή ζυμαρικών, αν διαθέτουμε.
Τα κόβουμε στο σχήμα που θέλουμε και τα βράζουμε για 3'-4' ανάλογα με το σχήμα τους.
Ανοίγουμε τη ζύμη στο επιθυμητό πάχος που θέλουμε με ένα πλάστη ή με μία μηχανή ζυμαρικών, αν διαθέτουμε.
Τα κόβουμε στο σχήμα που θέλουμε και τα βράζουμε για 3'-4' ανάλογα με το σχήμα τους.
Διαβάστε Περισσότερα...