Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το σέλινο, το καρότο, το μαϊντανό και το δεντρολίβανο. Σβήνουμε με το ζωμό και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μειωθεί το υγρό περίπου στο μισό. Προσθέτουμε τις ντομάτες και σιγοβράζουμε για 40'-45'.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τον πελτέ, το αλατοπίπέρο και τη ζάχαρη και το αφήνουμε να βράσει λίγο ακόμη μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Πασπαλίζουμε από πάνω τη ρίγανη ή το θυμάρι.
Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Τα σουρώνουμε, τους ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο από πάνω και τα ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τα μακαρόνια και από πάνω τα περιχύνουμε με τη σάλτσα μας και λίγο ακόμη ρίγανη ή θυμάρι.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τον πελτέ, το αλατοπίπέρο και τη ζάχαρη και το αφήνουμε να βράσει λίγο ακόμη μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Πασπαλίζουμε από πάνω τη ρίγανη ή το θυμάρι.
Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Τα σουρώνουμε, τους ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο από πάνω και τα ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τα μακαρόνια και από πάνω τα περιχύνουμε με τη σάλτσα μας και λίγο ακόμη ρίγανη ή θυμάρι.
Διαβάστε Περισσότερα...