Bάζουμε σε μία κατσαρόλα το λάδι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Τα σοτάρουμε για λίγο και κατόπιν προσθέτουμε το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το ζωμό και αλατοπιπερώνουμε.
Το αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά για 25'-30'. Βγάζουμε την κατσαρόλα από το μάτι. Παίρνουμε τα λαχανικά με μία τρυπητή κουτάλα και 5-6 κ.σ. από το ζουμί της σούπας. Τα βάζουμε στο μπλέντερ και τα λιώνουμε.
Βάζουμε το λιωμένο μείγμα στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε και την ξαναβάζουμε στο μάτι. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το τυρί και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει και να ενωθεί εντελώς με το υπόλοιπο μείγμα.
Σερβίρουμε τη σούπα και πασπαλίζουμε από πάνω με το μαϊντανό. Τη συνοδεύουμε με κρουτόν.
Το αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά για 25'-30'. Βγάζουμε την κατσαρόλα από το μάτι. Παίρνουμε τα λαχανικά με μία τρυπητή κουτάλα και 5-6 κ.σ. από το ζουμί της σούπας. Τα βάζουμε στο μπλέντερ και τα λιώνουμε.
Βάζουμε το λιωμένο μείγμα στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε και την ξαναβάζουμε στο μάτι. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το τυρί και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει και να ενωθεί εντελώς με το υπόλοιπο μείγμα.
Σερβίρουμε τη σούπα και πασπαλίζουμε από πάνω με το μαϊντανό. Τη συνοδεύουμε με κρουτόν.
Σχόλια
Τροφοδοσία RSS για τα σχόλια αυτού του άρθρου.