Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια την πιπεριά, το κρεμμύδι, τις ντομάτες και το αγγούρι και προσθέτουμε το σκόρδο. Στη συνέχεια τα πολτοποιούμε, προσθέτουμε τη σάλτσα, το ελαιόλαδο, το ξύδι και το νερό. Τα ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Το αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει.
Την επόμενη μέρα σερβίρουμε το γκασπάτσο σε ατομικά μπολάκια και ρίχνουμε από πάνω λίγο ελαιόλαδο. Γαρνίρουμε με τα αυγά, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και την πιπεριά που τα έχουμε ψιλοκόψει.
Την επόμενη μέρα σερβίρουμε το γκασπάτσο σε ατομικά μπολάκια και ρίχνουμε από πάνω λίγο ελαιόλαδο. Γαρνίρουμε με τα αυγά, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και την πιπεριά που τα έχουμε ψιλοκόψει.
Διαβάστε Περισσότερα...