Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τις πίκλες και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε από πάνω το χυμό λεμονιού και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε ξανά.
Σάλτσα Ταρτάρ
Λεπτομέρειες
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Σάλτσες/Σως
- Δημιουργηθηκε στις Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2013 23:53
- Γράφτηκε από τον/την Selenia
- Εμφανίσεις: 8328
Selenia
Η εύκολη αυτή σάλτσα, συνδυάζεται με ψάρια ή κοτόπουλο πανέ. Δοκιμάστε τη!!!
1 κούπα (σερβίρει 6 άτομα)
• • • • • •
Υλικά |
1 κούπα μαγιονέζα
1 κ.σ. πίκλες τουρσί (στραγγισμένες)
1/2 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
Αλάτι
Πιπέρι
1 κ.σ. πίκλες τουρσί (στραγγισμένες)
1/2 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση |
Μικρά μυστικά |
Η γεύση της δένει καλύτερα όταν μείνει στο ψυγείο αρκετές ώρες πριν τη σερβίρουμε, τουλάχιστον όμως για 1 ώρα. Διατηρείται μέχρι 3 ημέρες στο ψυγείο.
Διαβάστε Περισσότερα...