Καθαρίζουμε το αγγούρι και το κόβουμε κατά μήκος στη μέση. Αφαιρούμε τα σπόρια του με ένα κουτάλι και το τρίβουμε στη χοντρή μεριά του τρίφτη.
Στη συνέχεια το στύβουμε με τα χέρια μας για να φύγουν τα υγρά του.
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι. Κλείνουμε το μπολ και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν το φάμε.
Στη συνέχεια το στύβουμε με τα χέρια μας για να φύγουν τα υγρά του.
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι. Κλείνουμε το μπολ και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν το φάμε.
Διαβάστε Περισσότερα...