Βάζουμε όλα τα στερεά υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε. Ρίχνουμε σιγά σιγά τη μπύρα και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. Το μείγμα πρέπει να είναι πηχτό αλλά όχι στερεό. Το σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο.
Όταν είμαστε έτοιμοι να τηγανίσουμε το βγάζουμε από το ψυγείο και βουτάμε μέσα (να καλυφθούν καλά) τα λαχανικά ή το ψάρι μας.
Όταν είμαστε έτοιμοι να τηγανίσουμε το βγάζουμε από το ψυγείο και βουτάμε μέσα (να καλυφθούν καλά) τα λαχανικά ή το ψάρι μας.
Σχόλια
Τροφοδοσία RSS για τα σχόλια αυτού του άρθρου.