Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά (εκτός από τη γαλέτα και το λάδι), τα ανακατεύουμε και τα ζυμώνουμε καλά. Κατόπιν τα πλάθουμε σε 12 μπιφτέκια (αν χρειαστεί προσθέτουμε και άλλο νερό). Σε ένα πιάτο βάζουμε τη φρυγανιά και κυλάμε μέσα τα μπιφτέκια μας. Βάζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τα μπιφτέκια για 4’-5’ από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Μπιφτέκια ψαριού
Λεπτομέρειες
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Ψάρια/Θαλασσινά
- Δημιουργηθηκε στις Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2013 00:32
- Γράφτηκε από τον/την Selenia
- Εμφανίσεις: 6980
Selenia
Μπιφτεκάκια ψαριού, μια νόστιμη ιδέα για τους λάτρεις του ψαριού!!!
4-6 μερίδες
8'-10'
• • • • • • • • • • •
Υλικά |
450 γρ. μπακαλιάρος φιλέτο μαγειρεμένος (βρασμένος ή στον ατμό)
1 & 1/2 κούπα ψωμί μπαγιάτικο (θρυμματισμένο)
3 αβγά (χτυπημένα)
2-4 κ.σ. νερό
1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
2 κ.σ. μαγιονέζα
1 & 1/2 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
3/4 κ.γ. αλάτι
Πιπέρι
1 & 1/2 κούπα φρυγανιά τριμμένη (γαλέτα)
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 & 1/2 κούπα ψωμί μπαγιάτικο (θρυμματισμένο)
3 αβγά (χτυπημένα)
2-4 κ.σ. νερό
1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
2 κ.σ. μαγιονέζα
1 & 1/2 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
3/4 κ.γ. αλάτι
Πιπέρι
1 & 1/2 κούπα φρυγανιά τριμμένη (γαλέτα)
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση |
Μικρά μυστικά |
Τα σερβίρουμε ζεστά, αν θέλουμε τα συνοδεύουμε με σάλτσα ταρτάρ και λεμόνι. Μπορείτε να τα ετοιμάσετε και στο στάδιο πριν τα ψήσετε να τα καταψύξετε.
Διαβάστε Περισσότερα...