Κόβουμε τα στήθη οριζόντια στη μέση. Τα βάζουμε σε σκληρή επιφάνεια, τα καλύπτουμε ζελατίνα ή λαδόκολλα και τα χτυπάμε να πλατύνουν όσο το δυνατόν περισσότερο.
Κόβουμε το κάθε κομμάτι στα δύο. Το αλατοπιπερώνουμε και το αλλείφουμε με μουστάρδα. Βάζουμε στο κέντρο λίγο τυρί και το τυλίγουμε σε ρολό. Τυλίγουμε γύρω του 1-2 κομμάτια μπέικον και το κλείνουμε με οδοντογλυφίδες.
Τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς C μέχρι να ροδίσουν (περίπου 35'-45').
Αφαιρούμε προσεκτικά τις οδοντογλυφίδες και το σερβίρουμε.
Κόβουμε το κάθε κομμάτι στα δύο. Το αλατοπιπερώνουμε και το αλλείφουμε με μουστάρδα. Βάζουμε στο κέντρο λίγο τυρί και το τυλίγουμε σε ρολό. Τυλίγουμε γύρω του 1-2 κομμάτια μπέικον και το κλείνουμε με οδοντογλυφίδες.
Τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς C μέχρι να ροδίσουν (περίπου 35'-45').
Αφαιρούμε προσεκτικά τις οδοντογλυφίδες και το σερβίρουμε.
Διαβάστε Περισσότερα...