Βάζουμε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ροδίζουμε τα μπούτια του κοτόπουλου. Ρίχνουμε μέσα τις πιπεριες και ανακατεύουμε απαλά για 1'-2'. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπίπερώνουμε και αφήνουμε να βράσει για 6'-8' ακόμη.
Κατόπιν τα ρίχνουμε όλα μέσα στη γάστρα και ρίχνουμε από πάνω το χυμό ντομάτας. Σκεπάζουμε με το καπάκι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 1 ώρα. Στη συνέχεια βγάζουμε το καπάκι και πασπαλίζουμε από πάνω με τα κομματάκια του τυριού. Ψήνουμε για 10'-15' ακόμη ή μέχρι να λιώσει το τυρί.
Κατόπιν τα ρίχνουμε όλα μέσα στη γάστρα και ρίχνουμε από πάνω το χυμό ντομάτας. Σκεπάζουμε με το καπάκι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 1 ώρα. Στη συνέχεια βγάζουμε το καπάκι και πασπαλίζουμε από πάνω με τα κομματάκια του τυριού. Ψήνουμε για 10'-15' ακόμη ή μέχρι να λιώσει το τυρί.
Διαβάστε Περισσότερα...