Τυλίγουμε τις τορτίγιες σε αλουμινόχαρτο και τις βάζουμε στο φούρνο στους 160 βαθμούς C για 7'-8' περίπου. Σε ένα μπολ βάζουμε τη σάλτσα σόγιας, τη ζάχαρη, το χυμό λεμονιού, το κορν φλάουρ και το κόκκινο πιπέρι και τα ανακατεύουμε. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Αφού ζεσταθεί ρίχνουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε για 3'-4'. Κατόπιν τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα αφήνουμε σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας. Προσθέτουμε λίγο ακόμη λάδι στο τηγάνι και σοτάρουμε τη γαλαπούλα για 5'-6' ή μέχρι να ψηθεί. Ρίχνουμε στο τηγάνι το μείγμα με τη σάλτσα σόγιας, ανακατεύουμε και το αφήνουμε λίγα λεπτά μέχρι να αρχίσει να βράζει. Ξαναβάζουμε μέσα τα λαχανικά και τα ανακατεύουμε όλα μαζί, τα αφήνουμε για για 1'-2' και αφαιρούμε από τη φωτιά.
Μοιράζουμε με ένα κουτάλι το μείγμα της γαλοπούλα επάνω στις τορτίγιες και τις τυλίγουμε.
Μοιράζουμε με ένα κουτάλι το μείγμα της γαλοπούλα επάνω στις τορτίγιες και τις τυλίγουμε.
Διαβάστε Περισσότερα...