Βάζουμε σε ένα μπολ τη φέτα και τη λιώνουμε με ένα πηρούνι. Ρίχνουμε τη μυζήθρα, το πιπέρι, τα αβγά και το γάλα. Ανακατεύουμε για να ενωθούν όλα τα υλικά της γέμισης μας και τη μοιράζουμε στα τρία.
Αλείφουμε με λάδι ένα ταψί φούρνου ή ένα στρογγυλό ταψί για πίτες. Βάζουμε στον πάτο 4 φύλλα που τα έχουμε λαδώσει, ελαφρά σουρωμένα. Απλώνουμε πάνω το ένα μέρος της γέμισης και βάζουμε από πάνω ένα φύλλο, σουρώνοντας το. Το ραντίζουμε με λίγο λάδι και ρίχνουμε από πάνω το δεύτερο μέρος της γέμισης. Καλύπτουμε με ένα φύλλο ακόμη, σουρώνοντας το και αυτό. Το ραντίζουμε με λίγο λάδι και ρίχνουμε το τελευταίο μέρος της γέμισης. Σκεπάζουμε από πάνω με 4 φύλλα που τα σουρώνουμε ένα ένα και τα αλείφουμε κατόπιν με λάδι. Χαράζουμε την πίτα και φτιάχνουμε ένα χυλό με το αλεύρι και το νερό. Αλείφουμε με ένα πινέλο το χυλό πάνω στο τελευταίο φύλλο της πίτας μας και ραντίζουμε από πάνω με λίγο λάδι.
Ψήνουμε στους 180-190 βαθμούς C για 50'-60' ή μέχρι να ροδίσει η πίτα μας στην πάνω μεριά και να ψηθούν τα φύλλα από την κάτω.
Αλείφουμε με λάδι ένα ταψί φούρνου ή ένα στρογγυλό ταψί για πίτες. Βάζουμε στον πάτο 4 φύλλα που τα έχουμε λαδώσει, ελαφρά σουρωμένα. Απλώνουμε πάνω το ένα μέρος της γέμισης και βάζουμε από πάνω ένα φύλλο, σουρώνοντας το. Το ραντίζουμε με λίγο λάδι και ρίχνουμε από πάνω το δεύτερο μέρος της γέμισης. Καλύπτουμε με ένα φύλλο ακόμη, σουρώνοντας το και αυτό. Το ραντίζουμε με λίγο λάδι και ρίχνουμε το τελευταίο μέρος της γέμισης. Σκεπάζουμε από πάνω με 4 φύλλα που τα σουρώνουμε ένα ένα και τα αλείφουμε κατόπιν με λάδι. Χαράζουμε την πίτα και φτιάχνουμε ένα χυλό με το αλεύρι και το νερό. Αλείφουμε με ένα πινέλο το χυλό πάνω στο τελευταίο φύλλο της πίτας μας και ραντίζουμε από πάνω με λίγο λάδι.
Ψήνουμε στους 180-190 βαθμούς C για 50'-60' ή μέχρι να ροδίσει η πίτα μας στην πάνω μεριά και να ψηθούν τα φύλλα από την κάτω.
Διαβάστε Περισσότερα...