Αδειάζουμε τις δύο μπαγκέτες από την ψίχα με ένα κουτάλι & βάζουμε ζελατίνα στην κάτω μεριά τους.
Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και αρχίζουμε να γεμίζουμε τις μπαγκέτες. Κατά διαστήματα τις χτυπάμε με την κλειστή μεριά προς τα κάτω για να κατέβει η γέμιση. Όταν γεμίσει το κλείνουμε πολύ σφιχτά με ζελατίνα και το βάζουμε στο ψυγείο.
Το κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και αρχίζουμε να γεμίζουμε τις μπαγκέτες. Κατά διαστήματα τις χτυπάμε με την κλειστή μεριά προς τα κάτω για να κατέβει η γέμιση. Όταν γεμίσει το κλείνουμε πολύ σφιχτά με ζελατίνα και το βάζουμε στο ψυγείο.
Το κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Διαβάστε Περισσότερα...