Βάζουμε σε ένα μπολ τα τυριά, το γάλα, το μαϊντανό και το δυόσμο. Προσθέτουμε τα χτυπημένα αβγά και το πιπέρι και ανακατεύουμε.
Παίρνουμε δύο φύλλα βουτυρωμένα, τα κόβουμε κατά μήκος στη μέση και κατά πλάτος σε 3 λωρίδες και έτσι έχουμε 6 ορθογώνια. Βάζουμε στην άκρη τους 2-3 κ.γ. από τη γέμιση των τυριών και διπλώνουμε το φύλλο από τη στενή μεριά να καλύπτει τη γέμιση. Κατόπιν διπλώνουμε λίγο και τα πλαϊνά, βουτυρώνουμε και τα τυλίγουμε σε ρολάκια. Τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί ή με λαδόκολλα και τα αλείφουμε από πάνω με βούτυρο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C, για 25'-30' ή μέχρι να ροδίσουν οι φλογέρες μας.
Παίρνουμε δύο φύλλα βουτυρωμένα, τα κόβουμε κατά μήκος στη μέση και κατά πλάτος σε 3 λωρίδες και έτσι έχουμε 6 ορθογώνια. Βάζουμε στην άκρη τους 2-3 κ.γ. από τη γέμιση των τυριών και διπλώνουμε το φύλλο από τη στενή μεριά να καλύπτει τη γέμιση. Κατόπιν διπλώνουμε λίγο και τα πλαϊνά, βουτυρώνουμε και τα τυλίγουμε σε ρολάκια. Τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί ή με λαδόκολλα και τα αλείφουμε από πάνω με βούτυρο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C, για 25'-30' ή μέχρι να ροδίσουν οι φλογέρες μας.
Διαβάστε Περισσότερα...