Βάζουμε τα ρεβίθια στο νερό για 10-12 ώρες.Κατόπιν τα βράζουμε μέχρι να μαλακώνουν. Τα σουρώνουμε και τα λιώνουμε στο multi. Μουσκεύουμε το ψωμί και το στίβουμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζι. Σε ένα τηγάνι βάζουμε μπόλικο λάδι και το αφήνουμε να κάψει καλά. Στη συνέχεια παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και πλάθουμε κεφτέδες. Τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε.
Ρεβιθοκεφτέδες Νηστίσιμοι
Λεπτομέρειες
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Με λάδι
- Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη, 07 Απριλίου 2016 22:08
- Γράφτηκε από τον/την Selenia
- Εμφανίσεις: 7356
Selenia
Νόστιμοι ρεβιθοκεφτέδες, ένας νηστίσιμος μεζές!!
6 μερίδες

• • • • • • • • •
Υλικά |
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 κούπα αλεύρι
1 & 1/2 της κούπας ρεβίθια χωρίς φλούδα
1 φέτα ψωμί μπαγιάτικο
Δυόσμος
Αλάτι
Πιπέρι
1/2 κούπα αλεύρι
1 & 1/2 της κούπας ρεβίθια χωρίς φλούδα
1 φέτα ψωμί μπαγιάτικο
Δυόσμος
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση |
Μικρά μυστικά |
Όταν τους βγάλουμε από το τηγάνι τους βάζουμε σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας για να τραβήξει το περιττό λάδι.
Διαβάστε Περισσότερα...