Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ και ρίχνουμε το αλάτι και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τη μαργαρίνη κομμένη σε κομματάκια.Τα ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε χοντρά τρίμματα. Ρίχνουμε λίγο-λίγο το κρύο νερό (όσο χρειαστεί) και ζυμώνουμε απαλά μέχρι να ενωθεί η ζύμη μας. Σκεπάζουμε τη ζύμη και τη βάζουμε στο ψυγείο για 20'-30'. Κατόπιν ανοίγουμε τη ζύμη σε διάμετρο 24-25 εκ. και πάχος 1-2 εκ.
Αλείφουμε με μαργαρίνη την ταρτίερα ή το ταψί μας και απλώνουμε πάνω τη ζύμη φροντίζοντας να πάει και στα τοιχώματα.Τρυπάμε σε διάφορα σημεία με ένα πηρούνι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 20'-25' ή μέχρι να ψηθεί η τάρτα μας.
Αφού κρυώσει η τάρτα μας την αλείφουμε με μία στρώση από μαρμελάδα. Πλένουμε και καθαρίζουμε τις φράουλες, αν είναι μεγάλες τις κόβουμε στη μέση.Στη συνέχεια τις τοποθετούμε πάνω στην μαρμελάδα και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Αλείφουμε με μαργαρίνη την ταρτίερα ή το ταψί μας και απλώνουμε πάνω τη ζύμη φροντίζοντας να πάει και στα τοιχώματα.Τρυπάμε σε διάφορα σημεία με ένα πηρούνι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 20'-25' ή μέχρι να ψηθεί η τάρτα μας.
Αφού κρυώσει η τάρτα μας την αλείφουμε με μία στρώση από μαρμελάδα. Πλένουμε και καθαρίζουμε τις φράουλες, αν είναι μεγάλες τις κόβουμε στη μέση.Στη συνέχεια τις τοποθετούμε πάνω στην μαρμελάδα και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.