Μουσκεύουμε το ψωμί με το νερό και το κρασί. Ανακατεύουμε τον κιμά, το ψωμί, το αβγό, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τη μουστάρδα, το πιπέρι και το κύμινο. Χτυπάμε καλά το μείγμα, το πλάθουμε σε μεγαλούτσικα σουτζουκάκια και τα ψήνουμε στο γκριλ ή στα καρβούνα μέχρι να ροδίσουν περιχύνοντάς τα με το λάδι.
Σουτζουκάκια ψητά
Λεπτομέρειες
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Κρεατικά
- Δημιουργηθηκε στις Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2012 12:54
- Γράφτηκε από τον/την Selenia
- Εμφανίσεις: 7903
Selenia
Σουτζουκάκια ψητά στο γκριλ ή στα κάρβουνα
5 άτομα
• • •
Υλικά |
500 γρ. κιμά
3-4 φέτες ψίχα ψωμιού (μπαγιάτικο)
1/2 φλ.τσ. νερό
1/2 φλ.τσ. κρασί κόκκινο ξηρό
1 αβγό (ελαφρά χτυπημένο)
1 κ.σ. μουστάρδα
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 κρεμμύδι
1 κ.γ. Αλάτι
Λίγο Πιπέρι
Κύμινο αρκετό
1/4 φλ.τσ. ελαιόλαδο για το ψήσιμο
3-4 φέτες ψίχα ψωμιού (μπαγιάτικο)
1/2 φλ.τσ. νερό
1/2 φλ.τσ. κρασί κόκκινο ξηρό
1 αβγό (ελαφρά χτυπημένο)
1 κ.σ. μουστάρδα
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 κρεμμύδι
1 κ.γ. Αλάτι
Λίγο Πιπέρι
Κύμινο αρκετό
1/4 φλ.τσ. ελαιόλαδο για το ψήσιμο
Εκτέλεση |
Μικρά μυστικά |
Ταιριάζουν πολύ ωραία με τζατζίκι και πατάτες ψητές ή τηγανιτές.
Διαβάστε Περισσότερα...